Vampyr

En DIY Nördmassage av BeTouched.

Skriv gärna ut den här sidan så att du slipper kolla på en skärm när du ska fokusera på massagen. Läs igenom så att du vet vilken massage du ska göra och att det passar personen du ska göra den på.

Massera som en vampyr

En vampyr är intresserad av ett gott blodflöde i halsen och masserar därför sina offer i rent egoistiska syften.

Prova gärna plasthuggtänderna på din egen hals innan du gör på någon annan så att du vet hur hårt du ska ”bitas”. Passar tänderna bäst i din mun eller mellan dina fingrar?

Grundmassage

Låt gärna den du masserar sitta på en stol, så att du lätt kommer åt halsen. Alternativt ligga på mage med en kudde under bröstkorgen så att nacken kan bli rak och slappna av.

Börja med att berätta att du ska ge massage som en vampyr, så att den du masserar har koll på läget, vet vad hen kan förvänta sig och bygger upp spänningen lite.

Massera med strykande, lugna mjuka tag bak i nacken och på sidan av halsen, använd både handflatan och fingertopparna. Riv eventuellt med naglarna så att den andras kropp får jobba upp lite endorfin och inte märker när du sätter in din stöt. Prova att lite hårdare med fingrarna vid och lite ovanför hårfästet på ”geniknölarna” i nacken.

Extra bus

När ditt offer är avslappat och som minst anar det närmar du dig halsen och andas tungt eller slurpa i hens öra. Hugg till med tänderna i den uppmjukade halsen och håll kvar greppet ett tag. Vill du lämna ett märke så se till att ha frågat innan.