Tantramassage

Jag är medlem i Sveriges tantrabehandlare och -utbildare och följer deras etiska regler.

Såhär skriver Sveriges tantrabehandlare och -utbildare om tantra:

”Tantran är en andlig väg som öppnar upp för mer livsenergi som gör att livet blir lite större,  där det också finns plats för nya och annorlunda upplevelser och läkning på olika plan.”

Massagen

en ryggrad med många färgglada chakran, och masserande händer runt

En tantramassage är en specifik form av tantra med en mottagare (klienten) och en givare (behandlaren). Behandlaren kan kontrollerat använda sin egen energi för att känna av, beröra och guida klienten för att balansera, lugna och boosta klientens energi. Klienten jobbar med sina egna system och låter sig ledas av behandlaren men berör inte behandlaren tillbaka varken fysiskt eller energimässigt.

Både du och jag ska känna oss trygga under massagen, ingenting sker som vi både inte är bekväma med. Du berör inte mig aktivt under massage om inte jag säger att det går bra. Längtar du efter att även beröra mig så rekommenderar jag istället en Cuddle session.

Starka känslor

Tantramassage kan väcka starka känslor. Glädje, sorg och ilska är alla välkomna, skratta, gråt eller slå på en kudde så mycket du behöver.

Sexuell frustration är något som kan uppstå under en session, eller som du bokat in dig för du tänkt att du vill bli av med. Vi jobbar med att du får omvandla de här känslorna till livsglädje och energi i dig, vi håller inte på med ”energirelease”, ”släppa på spänningar” eller andra omskrivningar för det som i själva verket är köp av en sexuell tjänst.

Även förälskelse kan uppstå i dig under en session, en vacker känsla som handlar om processer i dig och inte har med mig som individ att göra. Berätta gärna om den så kan jag se dig i det vackra. Jag kommer däremot inte att tacka ja om du vill bjuda mig på dejt eller liknande utan ta ansvar för den professionella relationen.

Tantramassage hos BeTouched

Åldersgräns 18 år.
Mina generella villkor gäller alla sessionstyper.

Sessionerna är 90, 120 eller 180 minuter och bokas via BokaDirekt.

Såhär går en typisk tantramassage till hos mig:

 • Du bokar och betalar innan sessionen börjar.
 • Du kommer hit och jag möter dig vid dörren. Du klär av dig ytterkläder och skor och använder toaletten om du behöver.
 • Vi sitter ner en stund i soffan och du får berätta vad du längtar efter och behöver. Har du några sjukdomar eller skador som jag behöver veta om så har du möjlighet att berätta det.
 • Du får ta ställning till om du vill ta emot massage på ditt kön. Om du vill det så pratar vi om hur du känner inför ditt kön, vad syftet med massagen där är och att den inte syftar till sexuell stimulans.
 • Sedan får du klä av dig till naken eller underkläder. Själv har jag yogakläder på mig.
 • Du sätter dig ner på en madrass på golvet. Den är uppvärmd och det finns filtar du kan svepa runt dig.
 • Jag guidar dig igenom några andningsövningar och kroppsscanning.
 • Du får lägga dig på mage på golvet och ta emot en mjuk helkroppsmassage på baksidan av kroppen. Jag masserar med neutral kokosolja. Kanske lägger jag mig ovanpå dig under någon del av massagen.
 • Sedan får du vända dig på rygg och får först en ansiktsmassage, sedan massage av bröstkorgen. Efter det sätter jag mig mellan dina ben för att först massera din mage.
 • Du sedan får frågan om du vill blir masserad på ditt kön och svarar du ja så får du en stretchande uppmjukande massage av lingam (penis) eller yoni (vagina) och områdena runt. Får du erektion försöker jag få bort den eller håller mig enbart runtom.
 • Efter det får du lite avslappnade massage på av mage och bröstkorg och får några sista andningsövningar och får landa en stund själv på mattan.
 • Till slut får du torka av dig överflödig olja, klä på dig, dela någon del av din upplevelse med mig om du vill det. Du har chansen att gå på toaletten och sedan skiljs vi åt vid ytterdörren.

Intimmassage

 • Intimmassagen är en valfri del, du kommer att få känna efter i din kropp om du vill ha den delen av massagen innan jag går vidare med det.
 • Varför masseras könsorganet?
  Lingam- eller yonimassage görs för att sprida den härliga energin man kan få under en tantrasession i hela kroppen, och för att låta dig komma i kontakt med ditt kön på ett icke-sexuellt sätt.
Yonimassage
 • Yonimassagen inkluderar både vulva och vagina om du så önskar.
 • Jag använder i första hand glidmedel om du inte föredrar något annat, detta för att inte störa balansen i vaginan.
 • Du väljer om du vill kommunicera mycket under massagen och prata med mig om de punkter jag berör, eller om du vill uppleva massagen i din egen bubbla.
Lingammassage
 • Vad händer om jag får stånd?
  Det kan hända, och helt är ok, men gör en del av intimmassagen lite svårare, därför kan vi då jobba med att flytta den energin till andra delar av kroppen. Jag kan också använda olika grepp eller be dig andas intensivt så brukar ståndet lägga sig.
 • Även lubrikation i form av försats är vanligt förekommande och inget att oroa sig för.
 • Är du väldigt lättriggad kan det hända att du råkar få utlösning, detta är inte syftet med massagen men råkar det hända så är det ok. Däremot kommer varken du eller jag medvetet stimulera ditt kön till utlösning. Längtar du efter utlösningen så går det fint att boka en online-session istället.