Massageljus

Information om hur man använder mina massageljus och vad som finns i dem.

Användning

Ljusen är till för att ha brinnande och skapa en mysig stämning, sen kan du vid lämpligt tillfälle släcka ljuset och hälla den smälta ljusmassan över en kropp i din närhet.
Ljusen kan också stå framme i sovrummet eller vardagsrummet och fungera som en härlig påminnelse om vad som kan hända i framtiden.

Ljusen är tillverkade hemma i mitt kök och är inte godkända för kosmetisk användning. De innehåller dock bara ingredienser som kan användas för hudvård. I de fall ljusen innehåller eterisk olja så är mängden under gränsvärdet på 1%.

Tänk på att alltid vara försiktig med eld, jag rekommenderar att du släcker ljuset innan du häller från det. Prova ljusmassans temperatur på dig själv först så att du vet hur det känns innan du provar det på någon annan. Häll inte ljusmassa i ansiktet, håret eller på könet.

Ljusen

Snälla ljuset

Innehåll: Sojavax, deodoriserad kokosolja, deodoriserat kakaosmör

Temperatur:

Användningsområde: Härlig massage, droppa på kroppen och massera. Går in bra i huden men var redo att torka av överflödet. Går också att värma upp och smälta ljusmassan med enbart kroppsvärme.

Het honung

Innehåll: Bivax, candelillavax, sojavax

Temperatur:

Användningsområde: Lagom varmt, droppa på kroppen, det rinner ut lite och stelnar i vackra mönster.

Veganskt TBD

Innehåll: Risvax, candelillavax, TBD

Temperatur:

Användningsområde: Lek med smärta, droppa på kroppen, det stelnar snabbt. Ha något kallt nära till hands både för att kunna kyla och för att kunna leka med kontraster. Häller du med ett område med mycket hår kan det bli en omgång smärta till och hårborttagning som en bonus.