Tatueringsmassage

Älskar du att du pryda din hud med tatueringar, men tycker att det gör plågsamt ont? Eller är du som jag, gillar smärtan men kroppen har svårt att ligga still så länge med smärta som enda stimulans.

Att låta kroppen få ta emot snäll beröring och massage samtidigt som den får bläck under huden kan fungera smärtlindrande och göra kroppen mindre stissig. 

Massagen görs på delar av kroppen långt från den tatuerade kroppsdelen. Jag är inte i närheten av det sterila området av hygienskäl, och för att undvika att kroppen rör på sig. Tatuerar du benet kan du få skalpmassage och snälla strykningar över axlarna. Är det ryggen som ska bli fin så kan du få fotmassage och tryggt tungt tryck över benen.

Jag hjälper dig gärna att prova på om det här good cop/bad cop-upplägget fungerar för just dig. (Eller så struntar du i mig, ta med en vän och be hen massera.)

Man behöver inte alltid lida pin för att bli fin.

Hur gör man?

Börja med att prata med din tatuerare och kolla så att de är ok med att ha en till person i sitt fysiska och mentala space. Sedan kan vi skapa ett upplägg som passar, kanske är jag med hela tiden, kanske behövs massagen efter halva tatueringstiden.

Pris

500:- i ”framkörningsavgift”, 500:- per timme och paketpris efter överenskommelse för längre sessioner.

Tips på tatuerare