Nagini

En DIY Nördmassage av BeTouched.

Skriv gärna ut den här sidan så att du slipper kolla på en skärm när du ska fokusera på massagen. Läs igenom så att du vet vilken massage du ska göra och att det passar personen du ska göra den på, anpassa som du tror det behövs.

Massera som Nagini

Nagini masserar ormigt, ringlande, kramande, strypande, kanske med ett giftigt bett om det behövs.

Grundmassage

Den du masserar kan stå, sitta, ligga som du tycker det passar.

Börja med att berätta att du ska ge massage som Nagini, så att den du masserar har koll på läget. Väs kanske lite i hens öra.

Slingra dina händer och armar längs kroppen på den andra personen.
Har du den ringlande dragkedjan eller något annat ormliknande kan du ringla den längs hals, kind eller mage.

Försätt den masserade i en falsk känsla av lugn genom att slingra dig långsamt, och snärj sakta in personen mer och mer i dina armar och ben beroende på hur du kommer åt.

Ligger personen ner kan du lägga dig ovanpå, reglera tyngden genom att stödja på händer och knän. Krama åt kring den andras kropp med överarmarna och låren.

Extra bus

Använd handen som ormens gap, närma dig den du masserar för att visa att du kommer att bitas. Nyp/hugg tag i arm, ben eller hals, inte alltför hårt men så att det känns som ett bett (är du osäker så prova på dig själv först). Släpp taget och slingra iväg med armen.
Har du tumgrepps-ormen så kan du låta den bita sig fast i handen på den du masserar. Alternativt kan du hitta en lagom hård klädnypa och låta den bli en orm som inte släpper greppet om sitt byte.